Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1986 με μοναδικό σκοπό την παραγωγή και διάθεση κεραμικών μπομπονιέρων. Ήταν η πρώτη εταιρία που ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτό το αντικείμενο. Σε συνεργασία με διάφορες ελληνικές εταιρίες καταφέραμε να εγκαθιδρύσουμε τις κεραμικές μπομπονιέρες σαν την καλύτερη επιλογή για γάμους και βαφτίσεις.

Το 1993 βλέποντας τις τάσεις της αγοράς η εταιρία μας άλλαξε στρατηγική. Σταματήσαμε την παραγωγή μπομπονιέρων και αρχίσαμε τις εισαγωγές απ΄ ευθείας από διάφορα εργοστάσια. Με δικά μας σχέδια και με σχέδια των εργοστάσιων εμπλουτίσαμε την συλλογή μας σε τέτοιο βαθμό που μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε όλες τις επιθυμίες και του ποιο απαιτητικού πελάτη.

Συνεχίζοντα την ανοδική μας πορεία και βλέποντας τις ανάγκες της αγοράς προσθέσαμε στη συλλογή μας και αλλά προϊόντα όπως λαμπάδες ,κουτιά βάφτισης μαρτυρικά, κ.α., ώστε ο πελάτης να μπορεί να βρει ότι χρειάζεται για την βάφτιση και το γάμο.

Οι ποσότητες και τα σχέδια που εισάγουμε είναι τόσα πολλά που μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Με σχέδια σε τούλια κορδέλες και διάφορα αλλά υλικά που διαθέτουμε δίνουμε την δυνατότητα στο πελάτη να διακοσμήσει τις μπομπονιέρες και ότι άλλο χρειάζεται σύμφωνα με τα δικά του γούστα και απαιτήσεις.

Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και όλα μας τα προϊόντα περνούν από πολλούς έλεγχους ποιότητας πριν παραδοθούν.

Πάντοτε η αρχή της εταιρίας μας είναι να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία, καλής ποιότητας προϊόντα και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Διαλέγουμε σχέδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι π.χ. κηροπήγια, κορνίζες η σαν διακοσμητικά χώρου.

Ο τρόπος συμπεριφοράς προς τον πελάτη είναι τέτοιος που ο πελάτης αισθάνεται ελεύθερος να έκφραση την γνώμη του για το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να φύγει ικανοποιημένος.

Όταν επισκεπτόμαστε τα διάφορα εργοστάσια στο εξωτερικό πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε γουστόζικα σχέδια και σε χαμηλές τιμές ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο αλλά και χαμηλές τιμές. Πάντοτε κρατούμε τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα ώστε ο κάθε πελάτης να βρει και να αγοράσει κάτι που να ταιριάζει στις οικονομικές του δυνατότητες. Οι μεγάλες ποσότητες που διαθέτουμε στις αποθήκες μας δίνουν την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε περίπτωση που παρουσιαστή ανάγκη σε πολύ μικρό χρόνο Αυτά μπορούν να τα επιβεβαιώσουν χιλιάδες πελάτες μας.

Επισκεφτείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε κάτι που θα σας ικανοποιήσει και σε γούστο αλλά και σε τιμή.